Roevogn 602

Nr. 602 var den f¯rste vogn, som blev sat i stand ved Blovstr¯d Banen, det skete i 1985 / 86, sÂledes at vognen, sammen med motorlokomotivet RVT 1 kunne fragtes til Odense og deltage i et veterantogsstÊvne i anledningen af DJK¥s 25 Ârs jubilÊum i 1986. I begyndelsen anvendte vi gamle spisestuestole i vognen, men sikkerhedsmÊssigt var det nok en gevinst, da vi lavede de faste bÊnke, som alle passagervognene nu er udstyret med. BÊnkene er dog konstrueret p en sÂdan mÂde, at alle der har kendt til roebanerne i drift, vil kunne nikke genkendende til vognene.

Nr. 602 var den første vogn, som blev sat i stand ved Blovstrød Banen, det skete i 1985 / 86, således at vognen, sammen med motorlokomotivet RVT 1 kunne fragtes til Odense og deltage i et veterantogsstævne i anledningen af DJK’s 25-års jubilæum i 1986.

I begyndelsen anvendte vi gamle spisestuestole i vognen, men sikkerhedsmæssigt var det nok en gevinst, da vi lavede de faste bænke, som alle passagervognene nu er udstyret med. Bænkene er dog konstrueret på en sådan måde, at alle der har kendt til roebanerne i drift, vil kunne nikke genkendende til vognene.

materiel_roe602