Køreplan & priser

Køredage i 2024

Der køres plantog hver anden søndag på flg. datoer i år:

Maj – 12. og 26.
Juni – 9. og 23.
Juli – 7. og 21.
August – 4. og 18.
September – 1. og 15.
Oktober – 13. og 20. (efterårsferien)

Den traditionelle kørsel Sankt Hans aften d. 23. juni køres imellem Blovstrød Hallen og Storkevad fra ca. 18:30-ca. 21:30 efter behov.

Køreplan

Fra og med kl. 11:00 til og med kl. 15:00 er der afgang hver hele time fra Blovstrød Hallen. Hele køreplanen kan hente her.

Priser

Barn under 12 år 30 kr.
Voksen 45 kr.

Ophold undervejs

Ved Oscar Jensens Bro har passagererne mulighed for at stige af og gå en tur i området ved Allerød Sø eller søge op på højen, og tage tilbage med et senere tog. Toget gør ophold på Teglværket, hvor der er mulighed for at gå på opdagelse i remisen eller omkring pottemageriet. Ved det gamle snedkeri, nu velfærdsbygning for banens frivillige, kan publikum nyde mad og drikke – også gerne medbragt. Fra vores flotte postvogn sælges is, kage samt kolde og varme drikkevarer. For de interesserede har vi et fint udvalg af jernbanelitteratur, postkort og plakater, ligesom der sælges togkasketter i størrelser til de mindste. Ved forudbestilling nogle dage i forvejen kan der serveres smørrebrød, dette gælder såvel plantog og særtog. Vi tager desværre ikke imod betalingskort.

Al overskud går til drift og vedligehold af Blovstrød Banen.

Vi svarer altid gerne på spørgsmål – historiske eller praktiske – fra vores gæster, så godt vi kan. I velfærdsbygningen findes toilet.