Deltag

Arbejdet på og med banen, udføres af medlemmer af ‘Blovstrød Banen – Dansk Jernbane-Klub’. Alt arbejde udføres i vores fritid og er ulønnet – det er simpelthen vores hobby. For tiden har banen omkring 20 medarbejdere i alderen fra 14 år og op. Men der er altid plads til mange flere.

deltag_vogneftersyn

Der arbejdes sædvanligvis hver onsdag eftermiddag og aften, ca. fra kl. 15.30 til 20.00, samt lørdag ca. fra kl 10 til 18. Kom forbi en arbejdsdag og prøv at være med! Da Blovstrød Banen er en jernbaneklub, handler det selvfølgelig også om at køre tog. Medlemmerne kan uddannes til og senere gøre tjeneste som rangist, togfører, lokomotivfører til både damp- og diesellokomotiver eller fyrbøder.

deltag_fyrbøder

Vi får ingen offentlig støtte, men må klare os med bidrag fra forskellige sponsorer, samt indtægterne ved kørsel med plan- og særtog. Sveller og skinner er gaver fra andre baner, mens det rullende materiel er skænket af eller købt fra privatpersoner eller firmaer. Derudover har vi en del gode venner/forbindelser, som fra tid til anden hjælper os med brugte men brugbare maskiner, værktøj m.v..

Alle spor på området er imidlertid lagt af banens medarbejdere, på samme måde, som man gjorde det for mange år siden.