Sankt Hans

Kære alle

På tirsdag d. 23. juni afholdes Sankt Hans på Blovstrød Teglværksvej ved trinbrættet Storkevad. Bålplads og togkørsel åbner omkring 18:30 og borgmesteren holder tale 20:00. Der vil udover bål og telt være pølser, øl og vand, kaffe, is og kage, samt snobrød ved børnebål. Vi håber at så mange af jer som muligt vil have lyst til at deltage til en hyggelig aften 🙂

Formandens beretning 2014

Formandens beretning for 2014 kan nu læses. Du finder beretninger under “Hvem er vi?” -> “Beretninger”. God fornøjelse.

Kørsel i efterårsferien er aflyst

Pga. anlægsarbejde ved Blovstrød Hallen er vores sædvanlige kørsel i efterårsferien desværre aflyst. Særtog kan fortsat bestilles, men bemærk dog, at kørsel til og fra Blovstrød Hallen indtil videre ikke er mulig.

Damptromleklubben besøger Blovstrød Banen

I weekenden besøger Damptromleklubben Blovstrød Banen i forbindelse med at der skal lægge grus på vores indkørsel. Da der køres plantog hele søndagen d. 1. juni er dette en enestående mulighed for at opleve både industribanen og en damptromle in action. Vel mødt 🙂

Ny blog

I samarbejde med Rasmus Jensen vil der fremover blive lagt billeder og fortællinger fra arbejdet i vores maskin- og baneafdeling op på den nye blog bloustroedbrickyard.blogspot.dk. Siden er ganske ny og vil blive opdateret fremover med stof til de mere teknikinteresserede, men kan læses af enhver. Linket til bloggen kan findes under Hvem er vi?

Rigtig god fornøjelse og godt nytår!

Kør gratis i efterårsferien

Blovstrød Banen har modtaget et sponsorat fra Martin Wolffbrandt, byrådskandidat for Konservative Folkeparti i Allerød, der gør det muligt at køre gratis med Blovstrød Banen i efterårsferien søndagene d. 13. og 20. oktober.

Banens initiativtager og tidl. formand gennem mange år er gået bort.

Det er med sorg, at Blovstrød Banen må meddele, at banens initiativtager og tidligere formand gennem flere år Oscar Meyer er død onsdag d. 4. september 2013.

Oscar Meyer var én af initiativtagerne til oprettelsen af Dansk Jernbaneklubs smalsporsafdeling, senere Blovstrød Banen, i 1981.
Han fungerede i mange år som banens formand.

Oscar Meyer blev 92 år gammel.

Sankt Hans

Årets plantogsæson går snart i gang!

Blovstrød Banen holder i år Sankt Hans aften søndag d. 23/6. Toget kører fra hallen til bålpladsen fra kl 19.00 til ca 21.30 efter behov. Allerøds borgmester Erik Lund holder båltale. Bålet tændes kl 20.30.

Vi glæder os til at se jer.

Køreplan ’13 og beretning ’12

Kære alle

Så er formand Alex Udstads beretning for 2012 lagt op – se beretninger.

Køreplanen for plantogskørsel i 2013 er offentliggjort på siden – se under Køreplan & Priser.

Julekørsel aflyst

Julekørsel og kræmmermarked på Blovstrød Banen aflyses! Kære alle. På grund af udsigten til rigtig dårligt vejr, samt at det ikke er muligt at få ryddet vejen til teglværket har vi desværre set os nødsaget til at aflyse det opslåede arrangement denne weekend. Vi beklager og ønsker alle en trods alt god jul.

© 2010, Blovstrød Banen / blovstrodbanen.dk.
Hjemmeside opbygget af Naxrun Systems.