Sankt Hans 2018

Blovstrødbanen afholder traditionsmæssigt Skt. Hans Aften på arealet jernbaneoverkørslen ved
Blovstrød Teglværksvej lørdag d. 23. juni. Arrangementet gennemføres uanset, om der kan brændes bål eller ej. Der vil køre tog ca. hvert kvarter fra Storkevad fra kl. 18 til ca. kl. 22. Borgmester Karsten Längerich holder båltale kl. 20:45.

Der vil til arrangementet sælges kaffe, the, øl, sodavand og kage m.v.. En tur med toget koster 20 kr.

For børnene er der arrangeret snobrødsbagning, der ligesom med bålet kun gennemføres, såfremt afbrændningsforbudet ophæves.

Al overskud går til drift og udvikling af Blovstrød Banen.

Vi ser frem til at dele en hyggelig aften med jer.

Sankt Hans

Kære alle

På tirsdag d. 23. juni afholdes Sankt Hans på Blovstrød Teglværksvej ved trinbrættet Storkevad. Bålplads og togkørsel åbner omkring 18:30 og borgmesteren holder tale 20:00. Der vil udover bål og telt være pølser, øl og vand, kaffe, is og kage, samt snobrød ved børnebål. Vi håber at så mange af jer som muligt vil have lyst til at deltage til en hyggelig aften 🙂

Damptromleklubben besøger Blovstrød Banen

I weekenden besøger Damptromleklubben Blovstrød Banen i forbindelse med at der skal lægge grus på vores indkørsel. Da der køres plantog hele søndagen d. 1. juni er dette en enestående mulighed for at opleve både industribanen og en damptromle in action. Vel mødt 🙂

Ny blog

I samarbejde med Rasmus Jensen vil der fremover blive lagt billeder og fortællinger fra arbejdet i vores maskin- og baneafdeling op på den nye blog bloustroedbrickyard.blogspot.dk. Siden er ganske ny og vil blive opdateret fremover med stof til de mere teknikinteresserede, men kan læses af enhver. Linket til bloggen kan findes under Hvem er vi?

Rigtig god fornøjelse og godt nytår!

Kør gratis i efterårsferien

Blovstrød Banen har modtaget et sponsorat fra Martin Wolffbrandt, byrådskandidat for Konservative Folkeparti i Allerød, der gør det muligt at køre gratis med Blovstrød Banen i efterårsferien søndagene d. 13. og 20. oktober.

Banens initiativtager og tidl. formand gennem mange år er gået bort.

Det er med sorg, at Blovstrød Banen må meddele, at banens initiativtager og tidligere formand gennem flere år Oscar Meyer er død onsdag d. 4. september 2013.

Oscar Meyer var én af initiativtagerne til oprettelsen af Dansk Jernbaneklubs smalsporsafdeling, senere Blovstrød Banen, i 1981.
Han fungerede i mange år som banens formand.

Oscar Meyer blev 92 år gammel.

Sankt Hans

Årets plantogsæson går snart i gang!

Blovstrød Banen holder i år Sankt Hans aften søndag d. 23/6. Toget kører fra hallen til bålpladsen fra kl 19.00 til ca 21.30 efter behov. Allerøds borgmester Erik Lund holder båltale. Bålet tændes kl 20.30.

Vi glæder os til at se jer.